Lucrările de deszăpezire pe drumurile din raion continuă

Copii din localitățile Regina Maria, Lugovoie și Țepilova nu au ajuns astăzi la școală din cauza drumurilor înzăpezite. La moment, o parte din acestea au fost curățate, potrivit șefului SA „Drumuri Soroca”, Vitalie Moraru.

Totodată, pe unele porțiuni de drum din raion se mai lucrează, spune Moraru.

Primarul comunei Regina Maria, Vasile Tăbîrță, a declarat că de dimineață drumurile erau blocate, iar copiii nu au reușit să fie transportați la școală. “Drumul deja a fost curățat. Mâine elevii urmează să ajungă la ore”, a spus Tăbîrță.

Impractibabil în această noapte și dimineața a fost și traseul Soroca-Otaci. Conform DSE Soroca, câteva tiruri s-au oprit în satul Tolocănești din cauza zăpezii, iar altul în satul Ocolina. Eugeniu Doga, specialist PC al DSE Soroca, a comunicat pentru „Observatorul de Nord” că într-un tir se afla o mamă cu doi copii minori, care au fost cazați pe parcursul nopții la domiciliul primarului din satul Rudi.

Actualmente patru autospeciale sunt antrenate pentru efectuarea lucrărilor de deszăpezire pe drumurile din raionul Soroca.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.