Accident: un șofer a ajuns la spital cu fractură, altul a fost depistat beat la volan

0
68

Un șofer a ajuns la spital cu fractură la picior, după ce a intrat cu automobilul într-un copac. Acesta a vrut să evite tamponarea cu o altă unitatea de transport, șoferul cărei conducea fiind în stare de ebrietate, după cum, ulterior, au stabilit oamenii legii. Accidentul a avut loc ieri, 4 martie, pe teritoriul comunei Volovița.

Potrivit poliției de Patrulare, în baza documentării la fața locului, s-a stabilit că la 4 martie, la ora 12:35,  conducătorul Bulgac I. domiciliat în municipiul Chișinău, aflându-se la volanul automobilului Toyota Avensis, a vrut să evite tamponarea cu un alt automobil de model Vaz 21015, condus de cetățeanul Cargia V., din satul Vasilcau și ca urmare a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în copac. Potrivit sursei, conducătorul automobilului Toyota Avensis a fost transportat cu mașina de ocazie la spitalul raional Soroca pentru îngrijiri medicale, până la sosirea grupei operativi e și a echipajului INP. Din informațiile preliminare, cetățeanul Bulgac s-a ales cu fractură la piciorul stâng, iar minora  Bulgac M., care de asemenea se afla în automobilul de marcă Toyota, s-a ales cu leziuni.

Poliția a stabilit însă că Bulgac I. conducea cu exces de viteza prin localitate, dar nu era în stare de ebrietate.

În urma măsurilor întreprinse la fata locului și cercetării cazului dat s-a mai stabilit că șoferii autoturismului de model Lada 21150 s-a eschivat cu tot cu automobil, dar în scurt timp a fost stopat de către angajații plutonului Soroca-Florești. Fiind bănuit de stare de ebrietate la volan, conducătorul auto a fost supus testării alcooloscopice cu aparatul “Drager”,  rezultatul fiind de 0,86 mg/l, ceea ce înseamnă nivel avansat de ebrietate. De asemenea, a fost examinat mijlocul de transport unde în urma examinării între cele doua mijloace de transport nu a avut loc coliziunii”, comunică Serghei Lozan, specialist superior auto de stat şi inspector principal.

Alte circumstanțe se stabilesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.