VÂRSTA A TREIA: Romanța-Regina sufletului

0
50

Organizația veteranilor din raionul Soroca  a desfășurat o frumoasă serată de suflet, în care ritmurile și profunzimea romanței a creat o atmosferă nemaipomenită.  Evenimentul a avut loc la 16 februarie, în incinta Școlii de Muzică.

Spectatorii au fost încântați de romanțele interpretate de eleva Colegiului „Mihai Eminescu” Maria Caprita, elevul Alexei Vicol și Crina Tureac a Colegiului de Arte “Nicolae Botgros”.

Au evoluat și veteranii Anastasia Nesterenco, Elena Bujor, Vasilisa Novitscaia în cvintet si în final a evaluat Tamara Boboc Coșciug.

Membrii Organizației Veteranilor din raionul Soroca au opinat că această seară le va rămâne pentru mult timp în amintire, grație muzicii ce atinge cele mai sensibile strune ale sufletului, dar și grație atmosferei prietenoase și calde de la eveniment. Cu acest prilej, veternaii exprimă recunoștința lor Secției raionale cultura și turism, conducătorului Grigore Bucătaru și specialistei principale, doamna Tamara Boboc Coșciug, care au avut grijă de buna organizare și desfășurare a seratei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.