Sărbătoare pentru copii de la Casa Comunitară Voloave

0
45
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Elevii care studiază la Gimnaziul Voloave, comuna Parcani, au surprins plăcut copii cu dezabilități, care locuiesc în Casa Comunitară din aceeași localitate. Aceștia le-au făcut o vizită, le-au dăruit cadouri și colinde. Vizita urmărea să ofere emoții pozitive copiilor cu necesități speciale.

“Acțiunea a avut loc la  15 ianuarie, ne-a comunicat Natalia Iavorschi, profesoară de istorie, elevii au bucurat beneficiarii casei comunitare cu colinde, cântece de stea, dansuri, urături și cadouri”.

Copii s-au bucurat mult de oaspeți, atenție și daruri, iar în casa lor s-a simțit o atmosferă de sărbătoare, menționează sursa. Acțiunea a fost surprinsă în imagini video și foto, adunate într-un filmuleț.

Casa comunitară este un serviciu social destinat persoanelor cu dezabilități mintale severe, a căror nevoie de îngrijire este una continuă, permanentă şi specializată. Instituția permite  beneficiarilor să locuiască în comunitate, într-o casă obişnuită, unde li se acordă servicii de îngrijire specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.