Eugenia Ardovan este noua directoare a Casei Comunitare din Voloave

0
60
????????????????????????????????????

La data de 10 ianuarie, a fost desfășurat  concursul pentru ocuparea funcției vacante de director al Instituției Publice ”Casa Comunitară ” din satul Voloave, comuna Parcani.

Concursul a fost anunțat de două ori, dar nu au fost prea mulți doritori pentru această funcție, afirmă Carolina Cebotari,  șefa interimară a Serviciului resurse umane a Consiliului raional Soroca.

Potrivit sursei, la concurs a fost înregistrat un singur candidat. Este vorba despre doamna Eugenia Ardovan, care a condus instituția și până acum.  Candidata nu a avut concurență,  potrivit informației plasate pe site-ul Consiliului raional, ea “ a obținut nota cea mai mare și a fost desemnată în calitate de învingător al concursului”.

Casa comunitară este un serviciu social destinat persoanelor cu dezabilități mintale severe, a căror nevoie de îngrijire este una continuă, permanentă şi specializată. Instituția permite  beneficiarilor să locuiască în comunitate, într-o casă obişnuită, unde li se acordă servicii de îngrijire specializate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.