Oficiali din Vinița în vizită la Soroca

0
42

Gubernatorul regiunii Vinița, Ucraina, și președinții raioanelor din aceeași regiune se află într-o vizită în raionul Soroca. Delegația din țara vecină a fost întâmpinată de autoritățile raionale în stil tradițional cu pâine și sare, iar președintele raionului, Ghenadie Muntean, a salutat oaspeții în limba ucraineană.

Valerii Korovii, gubernatorul regiunii Vinița a menționat că a rămas  plăcut surprins de cele văzute în raionul nostru. “Am remarcat starea bună a drumurilor și infrastructurii, curățenia. Mă bucură mult ce am văzut la voi”, a spus gubernatorul, care a vosrbit puțin și despre regiunea  pe care o conduce.

Vicepreședintele Vladimir Nicuța, a prezentat oaspeților o informație amplă despre raionul Soroca sub aspect economic și socio-cultural, după care, șeful raionului Soroca a propus oaspeților să viziteze câteva intreprinderi mari din raion, pentru a vedea la fața locului cum muncesc unii dintre cei mai mari agenți economici de la noi.

Astfel, reprezentanții autorităților locale din Vinița alături de cele soroceane întreprind, astăzi, vizite la pepiniera de nuci a întrepriderii Kernel și la fabrica de conserve a întreprinderii Alfa-Nistru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.