Festivalul Mărului a trecut Nistrul

Inspiraţi de la vecinii din Soroca, ucrainenii au decis să organizeze propriul Festival al Mărului. Astfel, la 21 octombrie, în localitatea Bar, regiunea Viniţa, se va desfăşura  un festival local al mărului cu genericul „Apple Bar” informează portalul i-vin.info

Potrivit sursei, evenimentul are ca scop promovarea dezvoltării sectorului agricol, a relațiilor culturale, economice și comerciale internaționale.

În programul festivalului sunt incluse activităţi precum: ateliere, expoziţie-târg ale produselor agricole, MarterClass, concert cu participarea colectivelor folclorice din regiune şi din capitală.

La Soroca Festivalul Mărului a ajuns în acest an la a VII-a ediţie. De fiecare dată vecinii noştri, reprezentanţi ai autorităţilor din regiunea Viniţa, colective artistice, meşteri populari ş.a., sunt invitaţi şi participă cu drag la acest eveniment.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns