Ziua Independenței, omagiată la Palatul de Cultură (GALERIE FOTO/VIDEO)

0
56

Ieri a fost sărbătorită Ziua Independenței Republicii Moldova, la Palatul de Cultură, unde au fost prezenți reprezentanții administrației publice locale și serviciilor disconcentrate din teritoriu, fețe bisericești, oaspeți de onoare, polițiști și zeci de soroceni.

În cadrul festivității solemne a fost conferit titlul de Cetățean de onoare a raionului Soroca, diplome de onoare, precum și grade de căpitan, oferite de către Centrul Militar Soroca.

Alături de autorități și cetățeni în ziua respectivă a fost prezentă o delegație de oficiali din Vinița și Consiliului raional Iampol.

Printre cei care au devenit cetățeni de onoare ai raionului Soroca sunt: Marc Raiher președintele Biroului Executiv al cooperării raionale de consum ,,Universalcoop”, Nina Cioca consilier raional, director al Instituției Preșcolare din s. Vasilcău, Nina Porcescu pensionar cu un stagiu de 53 de ani în domeniul pedagogic, Ghenadie Muntean Președintele raionului, Ion Cebotărean pensionar , ex-vicepreședinte al raionului Soroca , Serghei Dragan administrator al Întreprinderii mixte „ErmoGrup”, Vasile Voloceai medic chirurg, Secția chirurgie a IMSP Spitalul Raional „A. Prisacari” și alții.

De asemenea, în incinta Palatului de Cultură a fost inaugurată o expoziție a meșterilor populari.

Citește: Vezi programul festiv al sărbătorilor organizate în ultimele zile de vară

Citiți declarațiile oficialităților cu ocazia sărbătorii naționale Ziua Independenței în ediția de vineri a ziarului. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.