Poliția și cetățenii – ,,Împreună pentru siguranţa ta”

0
59

Inspectoratul de Poliţie Soroca (IPS) lansează Campania ,,Împreună pentru siguranţa ta”. Un eveniment de informare despre campanie va avea loc la data de 12 august 2017, ora 11.00, pe teritoriul stadionului central din satul Cosăuți. Sunt invitați toți locuitorii raionului Soroca.

Evenimentul va fi condus de angajaţii IP Soroca, angajaţi ai Direcţiei Generale Securitate Publică a IGP, Plutonului de cavalerie a Inspectoratului Național de Patrulare, Centrului Chinologic, Trupelor de Carabinieri, Orchestrei model al Trupelor de Carabinieri, Poliţiei de Frontieră. Aceștia vor prezenta activităţi comune de pregătire antiinfracţională a populaţiei, prin demonstrarea capacităţilor de intervenţie, a echipamentului şi mijloacelor din dotare”, a menționat pentru Observatorul de Nord Ludmila Sochircă, ofițer de presă al IPS.

Totodată, populaţia va fi informată despre rolul poliţiei în societate, sarcinile şi serviciile prestate. Cetăţenii vor avea posibilitatea să-și spună problemele și îngrijorările cu care se confruntă zilnic și să primească sfaturi utile cum să asigure protecția sa, a celor dragi și bunurilor personale, mai menționează sursa.

Amintim că evenimentul urma să se desfășoare la 6 august, dar din cauza caniculei de acum câteva zile, acesta a fost amânat pentru data de 12 august curent.

Campania ,,Împreună pentru siguranţa ta” are scopul de a consolida parteneriatul cu comunitatea, prin crearea și menținerea unui dialog constructiv și identificarea soluțiilor ce vor contribui la siguranța cetățenilor.

Astfel de activități informative au loc și în alte localități din țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.