,,Atenție, Sector Supravegheat de Vecini”, la Căinarii Vechi și Nimereuca

Ieri a fost inaugurat câte un sector ,,Supraveghere de Vecinătate” în alte două sate. Este vorba despre Căinarii Vechi și Nimereuca, raionul Soroca, fiind plasate panouri cu inscripția ,,Atenție, Sector Supravegheat de Vecini”.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Soroca, la eveniment au participat angajaţii IP Soroca, reprezentanții administrației publice locale, liderii și membrii Sectoarelor Supraveghere de Vecinătate. Cei prezenți au fost informați despre beneficiile pe care le oferă programul, mecanismul de comunicare cu membrii sectoarelui și cum să-și protejeze proprietatea și cum pot contribui la asigurarea ordinii în localitatea unde locuiesc.

Scopul de bază al proiectului îl constituie promovarea programelor de prevenire a acțiunilor antisociale, în vederea creării unui mediu mai sigur pentru comunitate, precum și stabilirea unui dialog benefic între Poliţie, populaţie și autoritățile publice locale.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns