Trei accidente rutiere într-o săptămână

0
69

 

După o perioadă de acalmie şi fără accidente rutiere semnificative în municipiu, iată că timp de o săptămână s-au adunat tocmai trei. Despre faptul că la 24 iulie s-au tamponat un automobil de marca Opel și o motocicletă pe strada Calea Bălțiului, la intersecţie cu strada Miron Costin, Observatorul de Nord a scris anterior – Accident rutier pe str. Calea Baltiului

Iată că la 30 iulie pe aceeaşi stradă, doar că ceva mai jos, s-au tamponat alte două unităţi de transport – o motocicletă (la fel fără numere de inmatriculare) şi un automobil Wolkswagen. “Conducatorul auto s-a eschivat de la faţa locului. Fiind întreprinse măsuri pe cazul dat, în comun cu angajatii Plutonul de Patrulare Soroca-Floreşti, s-a depistat că la volanul automobilului s-a aflat o persoană în vârstă de 20 ani, fără a deţine permis de conducere, se spune într-un comunicat al poliţiei”. Motociclistul s-a ales după acest accident rutier cu leziuni corporale.

A doua zi, deja pe strada Ştefan cel Mare din Soroca, un Mercedes care după cum afirmă oamenii legii avea exces de viteză, s-a tamponat de un pod, după care s-a răsturnat. Poliţiştii suspectându-l pe şofer că era în stare de ebrietate i-au propus să treacă examenul medical, dar şoferul a refuzat să facă testul alcoolscopic înjurându-i pe poliţişti. Astfel că soroceanul a fost reţinut de poliţie.

Serviciul supraveghere tehnică şi accidente rutiere informează şi solicită ca şoferii să respecte cerinţele regulamentului circulaţiei rutiere, totodată şi părinţii să aibă grijă de copiii care conduc motocicletele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.