Deţinuţii au vizitat “Lumânarea Recunoştinţei” şi Mănăstirea Cosăuţi

Opt deţinuţi de la Penitenciarul nr. 6 din oraşul Soroca au avut parte de o excursie la monumentul “Lumânarea Recunoştinţei” şi Mănăstirea din satul Cosăuţi. Aceştia au admirat peisajele din preajma “Lumânării Recunoştinţei”, au aflat mai multe informaţii despre istoria ei şi au asistat la un serviciu religios la mănăstire. Acţiunea face parte din strategia de resocializare a deţinuţilor şi reintegrarea lor în societate. Anterior unii deţinuţi au vizitat şi Cetatea Soroca.

 

 

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.