Un bătrân din Soroca s-a opărit în timp ce făcea dulceaţă

Un bărbat din oraşul Soroca în vârstă de 87 de ani a avut parte de un incident în timp ce făcea dulceaţă. Surse din Spitalul Raional Soroca ne-au declarat că omul, fără să vrea, a vărsat ceaunul în care fierbea dulceaţa peste el. Victima s-a ales cu arsuri de gradul II în special pe mâini. Ţinând cont de vârsta înaintată a soroceanului, acesta a fost spitalizat iniţial la Spitalul Raional. După trei zile în care starea sănătăţii s-a mai stabilizat, bătrânul a fost transferat astăzi cu Ambulanţa Aviasan la Centrul de Combustie din Chişinău.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.