Accident rutier pe strada Calea Bălţiului

0
89

Prin intermediul aplicației ADAUGĂ O ȘTIRE de pe site-ul observatorul.md, redacția Observatorul de Nord a recepționat câteva fotografii transmise de o soroceancă, făcute după producerea unui accident rutier. Imaginile sunt însoţite şi de un comentariu:

“La intersecția străzilor Calea Bălțului cu Miron Costin a avut loc un accident rutier cu implicarea unui automobil de marca Opel și a unei motociclete. Ambele vehicule se deplasau din partea din deal. Ajungând la intersecție, Opel-ul a virat la stânga. În acest moment a fost tamponat de o motocicletă la volanul careia se afla un adolescent, având ca pasager alt adolescent. Automobilul a ramas cu ușa șoferului deteriorată, iar motocicleta a fost aruncată la câțiva metri înainte pe șosea”.

Gavril Ghilas, şeful Plutonului de Patrulare Nord Soroca-Floreşti ne-a confirmat că un astfel de accident a avut loc în prima zi a săptămânii. „Circumstanţele se stabilesc, vă putem spune doar că motociclistul cu motocilceta fără numere de înmatriculare a ieşit la depăşire în timp ce automobilul vira la stânga. Cine este vinovat vom anunţa dupa finalizarea cercetării. Motociclistul avea cască, dar pasagerul său nu, iar ambii s-au ales cu leziuni uşoare. Am un mesaj pentru toţi şoferii, inclusiv pentru motocilcişti: să respecte regulamentul circulaţiei rutiere şi să nu depăşească viteza permisă!”.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.