Accident rutier pe strada Calea Bălţiului

Prin intermediul aplicației ADAUGĂ O ȘTIRE de pe site-ul observatorul.md, redacția Observatorul de Nord a recepționat câteva fotografii transmise de o soroceancă, făcute după producerea unui accident rutier. Imaginile sunt însoţite şi de un comentariu:

“La intersecția străzilor Calea Bălțului cu Miron Costin a avut loc un accident rutier cu implicarea unui automobil de marca Opel și a unei motociclete. Ambele vehicule se deplasau din partea din deal. Ajungând la intersecție, Opel-ul a virat la stânga. În acest moment a fost tamponat de o motocicletă la volanul careia se afla un adolescent, având ca pasager alt adolescent. Automobilul a ramas cu ușa șoferului deteriorată, iar motocicleta a fost aruncată la câțiva metri înainte pe șosea”.

Gavril Ghilas, şeful Plutonului de Patrulare Nord Soroca-Floreşti ne-a confirmat că un astfel de accident a avut loc în prima zi a săptămânii. „Circumstanţele se stabilesc, vă putem spune doar că motociclistul cu motocilceta fără numere de înmatriculare a ieşit la depăşire în timp ce automobilul vira la stânga. Cine este vinovat vom anunţa dupa finalizarea cercetării. Motociclistul avea cască, dar pasagerul său nu, iar ambii s-au ales cu leziuni uşoare. Am un mesaj pentru toţi şoferii, inclusiv pentru motocilcişti: să respecte regulamentul circulaţiei rutiere şi să nu depăşească viteza permisă!”.

Dacă ai și tu o știre interesantă, care vrei să fie publicată în ziarul „Observatorul de Nord” sau pe pagina noastră web, anunță redacția. O poți face adăugând știrea ta AICI sau să ne sesizezi o problemă AICI.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns