Şedinţă extraordinară a consiliului raional cu un singur subiect pe ordinea de zi (VIDEO)

Astăzi consilierii raionali au fost adunaţi la şedinţa extraordinară a consiliului pentru aprobarea membrilor Consiliului Electoral de Circumscripţie de nivelul II pentru referendumul planificat la 24 septembrie 2017 la iniţiativa şefului statului. La începutul întrunirii, Mihail Popovschi, preşedintele şedinţei, a propus ca de această dată aleşii să nu ridice indemnizaţiile tradiţionale de 1500 lei, iar propunerea a fost acceptată în unanimitate. În funcţie de membri ai Consiliului Electoral de Circumscripţie de nivelul II din partea Consiliului Raional au fost aprobate doamnele Aliona Andriuţa, şefa Direcţiei Agricultură şi Alimentaţie şi Maria Istrate, şef adjunct al Direcţiei Finanţe. Pentru au votat majoritatea consilierilor, s-au abţinut consilierii Victor Vîsoţchi şi Radu Sîrbu.
Vezi secvenţe video de la eveniment aici:

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.