O minoră din raionul Soroca a dispărut

Inspectoratul de Poliţie Soroca solicită ajutorul cetățenilor pentru găsirea minorei Artamonov Evelina, dispărută la 16.07.2017. Fata este născută 26.01.2002 și este locuitoarea satului Iorjnița raionul Soroca, dar în ultima perioadă este beneficiara Centrului de Plasament Temporar pentru copii aflați în situații de risc ,,Azimut” din municipiul Soroca. Potrivit sursei, minora samovolnic a părăsit instituția, deplasându-se într-o direcţie necunoscută.

Sursa foto – IPS

Cetățenii care întâlnesc copila sunt rugați să anunțe organele de drept.

 

Semnalmente: Înălţimea 1.55m, corpolenţa slabă, ochi căprui, părul de culoare şaten, lung, îmbrăcată în şorți roşii, maiou albastru și încălțată în şlapi de culoare roz.

În caz de stabilire a locului aflării minorei Artamonov Evelina, apelați la numerele de telefon: 0230-2-36-02,  068-87-77-61  sau  902.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.