În memoriam: Jumătate de an fără Nicolae Tofanciuc

Toamna trecută, la 90 de ani împliniți, a plecat dintre noi un om de o cumsecădenie rară, un tată și bunic cu o inimă ca o pâine caldă și cu un suflet cum rar se mai găsesc, Nicolae Tofanciuc. Deși a trecut jumătate de an de la trecerea lui în neființă, în fața noastră mai persistă chipul lui frumos, cum poate fi chipul unui țăran gospodar, care a știut să iubească viața și oamenii din jur, chipul lui trudit de anii care și-au lăsat amprenta.

A lăsat în urmă trei copii, cinci nepoți și patru strănepoți, care mereu i-au purtat stima și respectul, l-au iubit și l-au prețuit, precum a meritat-o. Casa lui, grădina lui încă mai păstrează amprentele lui neprețuite, pe care nu credem că o să le șteargă vreodată cineva. Or, cât vom trăi pe acest pământ îl vom pomeni numai de bine și ne vom ruga pe Dumnezeu să-l aibă în paza Sa.

Dormi în liniște și pace, dragul nostru tată, bunel și străbunel.

Copiii, nepoții și strănepoții.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.