Riscă 4 ani după gratii, pentru sustragerea ilegală a uleiului de la transformatoare

Un bărbat cu vârsta de 31 ani a fost reținut de către polițiști, fiind bănuit de sustragerea uleiului de la transformatoarele electrice din mai multe localităţi ale raionului Soroca. Acesta a adus prejudicii materiale în valoare de 120 934 lei.

Potrivit IP Soroca, angajaţii S.A. „Red Nord Vest” FRED Soroca, în timpul citirii datelor pentru sectorul noncasnic, au depistat că a fost sustras uleiul de la posturile de transformatoare din satele Schineni, Bulbocii Noi şi Regina Maria.

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii au reţinut un suspect, originar din oraşul Floreşti, care şi-a recunoscut vina. Uleiul extras ilegal urma să fie utilizat în scopuri personale.

Pe acest caz au fost inițiate două cauze penale pentru ”furt”, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 4 ani.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.