Reparația străzii V.Stroescu – reacțiile cetățenilor

Reparația străzii V. Stroescu se apropie de final. Chiar dacă la început circulația transportului urma să fie redirecționată pe alte străzi, acest fapt nu a fost realizat. Astfel, mașinile continuă să circule pe strada aflată în reaparație.

Pe de o parte, șoferii sunt mulțumiți că drumul este reabilitat. Pe de altă parte, aceștia sunt rezervați în ceea ce privește rezistența drumului în timp. Ori, mașinile continuă să meargă pe asfaltul proaspăt așternut.

Urmăriţi câteva reacţii ale unor utilizatori, privind reparaţia străzii în cauză. Postarea a fost publicată pe pagina oficială a Primăriei mun. Soroca, pe o reţea de socializare

Unele fotografii spun mai multe decât cuvintele sau o parte din articolele scrise de jurnaliști. Astfel, această rubrică are menirea să mediatizeze cele mai sugestive fotografii realizate de către reporterii de la “Observatorul de Nord”. Cititorii și vizitatorii noștri ne pot trimite fotografiile lor prin intermediul rubricii Sesizează o problemă  sau Adaugă o știre. Vă rugăm să menționați în mesaj, unde și când a fost realizată poza, precum și alte detalii relevante.

Dezvoltarea paginii web a ziarului „Observatorul de Nord” este unul din obiectivele proiectului “Presa locală – dezvoltare prin digitalizare”, implementat de publicaţia independentă „Observatorul de Nord” şi finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.