Rezolvarea problemei transportului urban, în așteptare

0
50

Astăzi, reprezentanții celor trei firme de transport s-au întâlnit pentru a doua oară în această săptămână cu membrii Comisiei de transport, unde și-au exprimat doleanțele ce țin de viitoarea lor activitate.

Președintele Comisiei de transport, Mihail Grabciuc, a menționat că consilierii municipali urmează să ia o decizie în baza celor propuse, după emiterea hotărârii de către instanța de judecată.

Anterior, directorul Î.I. “Smetanca”, Alexandru Smetanca, a atacat decizia Comisiei de transport în instanța de judecată, iar prima ședință urmează să aibă loc pe data de 11 iulie. “Motivul este faptul că nu suntem de acord cu hotărârea Comisiei, care a dat câștig de cauză altui transportator auto. Acum am ajuns la un numitor comun, pentru ca pe viitor să avem în loc de două loturi, trei și astfel, vom păstra toate locurile de muncă”, transmite Alexandru Smetanca, fondatorul Î.I “Smetanca”.

În solicitatea lor, transportatorii au menționat ca să nu li se impună condiții de a lucra cu un anumit număr de unități de transport, dar și cu care din acestea să activeze.

La rândul său, viceprimarul a specificat că în privința numărului de mașini s-a discutat anterior și că nu a existat vreun proces-verbal în care să fie menționate aceste propuneri. “Nu pot fi majorări, până nu se va oferi calitate”, a reiterat Mihail Grabciuc.

Reamintim că luni, la întâlnirea cu membrii Comisiei de transport, șoferii au solicitat ca rutele să fie repartizate pentru toate cele trei firme înregistrate inițial la concurs, fiind vorba despre „Auto Invest Grup”, „PAT-7” și “Smetanca”. Mai multe detalii aflați AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.