Șoferii sunt nemulțumiți de rezultatele concursului pentru deservirea rutelor de transport urban

0
18

Astăzi a avut loc o întrunire a Comisiei de transport și reprezentanții celor trei întreprinderi care au participat în cadrul concursului pentru deservirea rutelor urbane de călători din localitate, care s-a desfășurat la finele lunii martie.

Șoferii solicită ca rutele să fie repartizate pentru toate cele trei firme înregistrate inițial la concurs. Ion Grigoraș, șofer, a propus ca rutele să fie administrate de o întreprindere, însă s-a ajuns la concluzia că aceasta nu va face față solicitărilor.

Viceprimarul Mihail Grabciuc a venit cu inițiativa ca administratorii firmelor în cauză să vină cu un demers către consilierii municipali, în cazul în care nu sunt mulțumiți de rezultatele concursului și doresc excluderea unui membru sau al altuia din cadrul comisiei.

Prin urmare, agenții economici au la dispoziție două zile pentru a-și exprima doleanțele în privința activității lor viitoare.

Reamintim că la 15 mai a avut loc ultima ședință a Comisiei de transport, în care au fost anunțate rezultatele concursului, câștigătorii căruia s-au dovedit a fi „Auto Invest Grup” și „PAT-7”. Mai multe detalii vedeți AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.