Plantații de cânepă depistate lângă Vasilcău

În apropiere de satul Vasilcău au fost descoperite plantații de cânepă, cultivate pe aproximativ 100 metri pătrați, la 200 de metri de râul Nistru.  

Potrivit unui comunicat emis de Poliția de Frontieră, oamenii legii au depistat 3500 de plante de cânepă. De asemenea, a fost stabilit că plantele nu au fost special cultivate sau îngrijite, acestea urmează să fie nimicite prin ardere.

Menționăm că până la data de 31 august curent, polițiștii de frontieră desfăşoară operaţiunea Mac-2017, care are ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal în zona de frontieră.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.