Limbaj suburban la întrunirea cu transportatorii urbani (VIDEO)

Astăzi în cabinetul primarului municipiului Soroca a avut loc întrunirea cu transportatorii urbani. Întâlnirea s-a lăsat cu acuzații grave, scuipături, etichetări și alte elemente ale comportamentului suburban. Până la urmă şoferii şi agenţii economici care nu au fost selectaţi în concursul pentru atribuirea dreptului de deservire a rutelor regulate urbane de călători din municipiul Soroca au ajuns la un acord comun cu autorităţile, iar concursul, cel mai degrabă va fi anulat şi repetat.

Procesele verbale ale şedinţelor Comisiei de transport din cadrul Consiliului municipal Soroca:

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.