Şedinţă… fără şedinţă (VIDEO)

Astăzi urma să aibă loc şedinţa ordinară a Consiliului Municipal Soroca. După propunerea câtorva subiecte suplimentare şi votarea ordinii de zi, consilierul Iurie Todirean i-a invitat în sală pe şoferii şi agenţii economici care nu au fost selectaţi în concursul pentru atribuirea dreptului de deservire a rutelor regulate urbane de călători din municipiul Soroca, pentru ca aceştia să discute cu aleşii locali şi conducerea municipiului.

Discuţiile au degenerat în etichetări şi acuzaţii, iar din motiv că unii consilieri au părăsit sala, şedinţa şi-a suspendat lucrările pe motivul lipsei de cvorum fără ca aleşii să fi examinat măcar unul din cele peste 30 de subiecte de pe ordinea de zi. Primarul le-a propus şoferilor şi agenţilor economici să vină mâine dimineaţa pentru a discuta şi a afla toate informaţiile de la comisia care a organizat concursul. Şedinţa va continua miercurea viitoare la ora 10:00.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.