Concurs: Propune sloganul Poliției!

0
33

Inspectoratul General al Poliției anunță despre un concurs cu privire la selectarea celui mai reprezentativ slogan al poliției. Scopul concursului este identificarea celui mai potrivit mesaj, care ar reda activitatea și ar promova imaginea Poliției, dar și a parteneriatului acestuia, îmbunătățind, totodată, comunicarea între poliție și cetățeni.

Concursul pentru selectarea sloganului se desfășoară în perioada 15 iunie -10 septembrie 2017, în patru etape, anunță Inspectoratul de Poliție Soroca.

Sloganele pot fi expediate pe adresa de e-mail: sdp2020@igp.gov.md, pe pagina de Facebook a Poliției Republicii Moldova, la adresa Inspectoratului General al Poliţiei (or. Chişinău, str. Tiraspol 11/1), cu specificarea: ,,Concurs, propune cel mai bun slogan Poliției”.

Sloganul urmează să conţină un număr maxim de 7 cuvinte, să se încadreze în tematica concursului şi să se refere la activitatea poliţiei, să fie estetic (să sune frumos), să fie ușor de memorat și scris în limba română.

Pentru mai multe detalii, cu privire la Regulamentul concursului pentru selectarea sloganului Poliției, participanții pot accesa siteul www.politia.md, rubrica din partea dreaptă a paginii, “Sloganul Poliției”.

Concursul se desfășoară  în contextul implementării Strategiei de Dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020 și Suportului Bugetar pentru reforma Poliției, acordat de Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.