Tânăr din Soroca bănuit de complicitate la perfectarea ilegală de documente oficiale

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, locuitor al municipiului Soroca, este bănuit de complicitate la perfectarea ilegală a documentelor oficiale. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore de către oamenii legii.

Potrivit Poliției de Frontieră, reținerea acestuia a avut loc în data de 13 iunie curent, urmare a descinderilor la domiciliul și locul de muncă, efectuate de către polițiștii de frontieră și procurori.

În cadrul unei cauze penale pornite pe faptul confecţionării, deţinerii și folosirii documentelor oficiale false, au fost identificate mai multe persoane, cetățeni moldoveni, bănuite de săvârșirea infracțiunii date.

Conform art.361 al (2) CP al RM, persoana riscă amendă în mărime de la 550 la 950 u.c. sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 5 ani.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.