CARTEA CARE TE DUCE ÎN ROMÂNIA!

Cumpără cartea “Blocaţi în labirint” pentru tine sau pentru cineva cunoscut şi mergeţi trei zile gratuit în România!

Cartea „Blocaţi în labirint” este o experienţă editorială unică, dedicată cetăţenilor Republicii Moldova. Lucrarea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul nostru şi explică motivele pentru care suntem ultimul stat din Europa la nivel economic. Nimeni nu va mai privi realitatea din jur la fel, după citirea cărţii.

Cartea se poate procura și de la sediul ziarului “Observatorului de Nord” din municipiul Soroca, str. Independenței, 75.

Prețul unei cărți este de 200 de lei. Pe baza codului din coperta din interior-spate a cărţii, ai asigurat 3 zile de vizitat diferite zone din România cu acces la obiectivele turistice, cazare 2 nopţi, o masă pe zi şi transportul dus-întors până în Iaşi*.

*Pentru celelalte zone, se achită diferenţa de kilometri/transport la autocar.

Atenţie: O carte, respectiv un cod, pot fi folosite o singură dată, pentru o singură excursie.

Procedură:

− achiziţionează cartea

− rezervă un loc într-unul din sutele de tururi ale României, telefonic sau on-line, pe www.cunoastetitara.md

− spune-ne codul cărţii

− vino la autocar cu cartea şi pregăteşte-te pentru trei zile de vis!

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.