METEO: Cod galben de averse puternice și grindină

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță cod galben de descărcări electrice, averse puternice, grindină, vijelie începând de astăzi până mâine, 9 iunie. Astfel, se prevăd descărcări electrice, izolat cu grindină și vijelie în rafale de pînă la 15-20 m/s, în raioanele de sud și centru averse puternice ( 15-30 l/m2).

Astăzi s-au înregistrat la amiază până la +18,4 grade Celsius în Soroca, +22,8 grade la Chișinău și Cahul.

Mâine vom avea parte de cer variabil, iar maximele termice vor oscila între +20..+23 la nord, +21..+24 la centru și +22..+24 la sud. Temperatura minimă va fi de +10..+14 în partea de nord, +11..+15 la centru și +12..+15 la sudul țării.

În următoarele zile se prevăd ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.