Străjerii frontierei de stat la 25 de ani (GALERIE FOTO)

Astăzi, Cetatea Soroca a găzduit festivitatea consacrată aniversarii a 25 de ani de la fondarea Autoritatății de Frontieră a Republicii Moldova.

La eveniment a participat conducerea Ministerului Afacerilor de Interne, conducerea Poliției de Frontieră și instituțiilor de frontieră din România și Ucraina, reprezentanții partenerilor de dezvoltare, administrația publică locală, angajați ai poliției de frontieră din cele patru Direcții, locuitori ai raionului Soroca.

Sărbătoarea a inclus mai multe activități: dezvelirea unui monument dedicat polițiștilor de Frontieră în parcul “Ion Creangă”, amenajat recent de către polițiștii de frontieră în colaborare cu Primăria Soroca; expoziția de tehnică, armament și echipament din dotarea instituției.

Partea festivă a aniversării s-a desfășurat în Cetatea Soroca, unde au fost semnate protocoalele privind efectuarea controlului în comun în punctele de trecere a frontierei „Palanca-Maiaki-Udobnoe” și „Giurgiulești-Reni”.

Mai multe detalii aflați în ziarul de vineri.

Vedeți în GALERIA FOTO, cum s-a desfășurat sărbătoarea la Soroca:

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.