În vizită la Inspectoratul de Poliție Soroca (FOTO)

Inspectoratul de Poliție Soroca a organizat ziua ușilor deschise la 31 mai, cu ocazia Zilei internaționale a familiei, la care au participat copiii și elevii instituțiilor de învățământ din mun. Soroca. Șeful adjunct al IP Soroca, Dumitru Batog, a adresat un mesaj de felicitare celor prezenți, dorindu-le sănătate, bunăstare în familie și o vacanță plăcută.

Obiectivul întrunirii a fost de a accentua importanţa familiei şi a promova valorile acesteia, care sunt egalitatea, dragostea, respectul, împărţirea echitabilă a responsabilităţilor casnice, combaterea tuturor formelor de violenţă împotriva femeilor, copiilor, persoanelor în etate etc.

În cadrul evenimentului, copiilor li s-a adus la cunoștință despre activitatea polițiștilor și au vizitat birourile de serviciu ale acestora, inclusiv au luat cunoștință cu tehnica și mijloacele speciale din dotarea polițiștilor și pompierilor, precum și automobilele de serviciu.

Buna dispozitie a participanților la festivitate a fost menținută de fanfara Colegiului de Arte „N. Botgros” din or. Soroca. La finele activității, polițiștii și pompierii le-au oferit copiilor baloane și înghețată, mulțumindu-le pentru vizită.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.