Descoperă Soroca împreună cu copilul tău!

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copiilor, ziarul “Observatorul de Nord” de mâine are inserat un joc pentru copii şi părinţi. Aşa că pregătiţi de astăzi un ziar și câte un nasture de diferite culori pentru fiecare participant. Pentru a juca veţi avea nevoie de: timp liber; cel puțin un copil curios; răbdare  pentru a răspunde copiilor ceea ce-i va interesa despre locul în care au ajuns.

Scopul jocului este de a cunoaște și descoperi instituțiile din oraș, aşa că însemnați locul unde se află casa voastră pentru a vă orienta mai ușor în spațiu.

Cine ajunge mai repede de la Gara Auto la Cetatea Soroca acela a câștigat.

Succes!

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.