„Cel mai bun antreprenor al anului 2016”: Locul I pentru „Observatorul de Nord”, sfera publicații periodice

Astăzi, la Concursul raional “Cel mai bun antreprenor al anului 2016”, la care au participat mai mulți antreprenori din regiune, redacția Observatorul de Nord a luat primul loc, la categoria publicații periodice.

„Este pentru prima dată când participăm la un astfel de concurs şi suntem onoraţi să ne găsim printre cei mai buni. Altfel, această Diplomă este cireaşa de pe Tortul anului 2016, care a fost pentru „Observatorul de Nord” foarte mărinimos în materie de aprecieri… Mulţumim organizatorilor pentru înalta apreciere”, a menționat redactorul șef al ziarului, Victor Cobăsneanu.

Revenim în curând cu detalii.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.