Au dedicat o zi liberă pentru salubrizarea oraşului (FOTO)

Un grup de inițiativă, format din locuitori activi ai urbei, cărora le pasă cum arată orașul lor, au dedicat o zi liberă salubrizării oraşului. Este vorba despre Organizaţia martorilor lui Iehova din Soroca, membrii cărei, recent, au efectuat lucrări de salubrizare şi defrişare în zona cheiului râului Nistru. 

Acţiunea a fost coordonată cu Inspecția Ecologică și Primăria orașului Soroca. În jur de 300 de persoane au folosit timpul lor liber pentru a aduce în ordine porțiunea de chei din preajma Palatului de Cultură până la microraionul fabricii ”Stil”. La acțiunea salubrizare au participat de la mic la mare — copii, tineri și maturi, care au cosit și evacuat iarba de pe malul Nistrului, au adunat gunoaiele aruncate aici de acei care nu au cei șapte ani de acasă”, ne-a comunicat Marcela Bencheci, Inspecția Ecologică Soroca.

Voluntarii au tăiat arborii uscați și lăstarii de arbori care creșteau din zidul cheiului, deteriorându-l. Deşeurile colectate, precum şi vegetaţia adunată în urma defrişorii au fost evacuate la gunoiştea orăşenească de Serviciul înverzire şi amenajare.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.