Tâlhărie săvârșită chiar în centrul orașului

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii trecute, în jurul orei 23.00. Cinci minori cu vârsta cuprinsă între 15-17 ani, după cum au identificat ulterior oamenii legii, aflîndu-se în faţa magazinului ,,Secolul XXI” din oraşul Soroca, au atacat un bărbat cu vîrsta de 58 ani și l-au deposedat de bunuri.

După ce l-au lovit, făptașii l-au deposedat de portmoneu, în care se aflau bani în sumă de 1500 lei, un telefon mobil de model ,,Samsung Galaxy J5 Prime”, în husa căruia se aflau bani în sumă de 450 Euro și un lanț de aur cu greutatea de 53 gr, potrivit unui comunicat de emis de Inspectoratul de Poliție Soroca. Astfel, victimei i-a fost pricinuită o pagubă materială în sumă totală de 54 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigaţie, efectuate de ofiţerii Secţiei Investigaţii Infracţiuni din cadrul IP Soroca, bănuiţii au fost depistaţi şi identificaţi. Aceştea şi-au recunoscut vina.

Unul din minori a fost arestat pentru 30 zile, iar ceilalţi 4 sunt cercetaţi în stare de libertate.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.