Furtul de flori surprins de o cameră de supraveghere (VIDEO)

0
78

Momentul cânt o persoană necunoscută sustrage mai multe flori de pe răzorul din preajma Stadionului Municipal din Soroca, a fost surprinde de o cameră de supraveghere instalată în preajmă. Cei care recunosc făptaşul sunt rugaţi să contribuie la identificarea lui.

Redacţia ziarului „Observatorul de Nord” a intrat în posesia unei înregistrări video, în care este surprins momentul sustragerii florilor plantate în ziua de 16 mai. Din imagini se vede cum o maşină staţionează, iar o persoană de gen feminin coboară şi se apropie de răzorul cu flori. Aceasta se asigură că nimeni nu o vede şi smulge câteva plante, după care pleacă spre automobil şi se face nevăzută.

Totul se întâmplă în jurul orei 21.00, în seara zilei în care florile au fost plantate. La scurt timp, automobilul revine. „Eroina” coboară de pe bancheta din faţă pentru pasageri şi repetă gestul cu mai multă îndrăzneală.

Dacă cineva recunoaşte automobilul sau persoana din aceste imagini, este rugat să anunţe poliţia (902), administraţia publică locală (0230-22-341) sau redacţia OdN (0230-84-297).

Amintim că, de la începutul săptămânii, angajaţii Secţiei municipale înverzire şi amenajare plantează flori în parcurile publice şi pe răzoarele special amenajate. Pentru procurarea florilor au fost cheltuiţi circa 65 mii lei.

Vezi detalii în articolul „Mai multe flori în oraşul Soroca”

Plantele de diferite specii au fost sădite în parcurile „Grigore Vieru”, la Memorialul Eroilor căzuţi în Război, pe răzoarele şi locurile special amenajate în oraş. La 16 mai, în seara zilei când au fost plantate, peste 60 de flori din preajma stadionului municipal au fost  furate.

Vezi detalii în articolul „Peste 60 de flori plantate ieri au fost furate”

Potrivit lui Alexei Patraşcu, şeful Secţiei Înverzire şi amenajare, fapta a fost anunţată la poliţie, oamenii legii cercetează cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.