Locuințe pentru apărătorii patriei (VIDEO)

0
21

Viceministrul Apărării, Gheorghe Galbura, a efectuat zilele trecute o vizită de lucru în orașul Soroca, unde s-a întâlnit cu conducerea raionului și reprezentanții serviciilor deconcentrate ale ministerelor din teritoriu.

Potrivit domnului Galbura, la finele anului 2018 vor fi asigurați cu locuințe peste 300 de militari ai Armatei Naționale. “În luna martie am înmânat la peste 100 de militari cheile la apartamente. Cei care sunt din alte raioane trebuie să plătească chiria, dacă lucrează în Chișinău și nu rămân cu nimic. Ca militar, acest lucru mă doare. În continuare facem pași concreți pentru a ușura viața slujitorilor armatei”, a spus viceministrul.

Oficialul a precizat că nu poate fi vorba despre politică în cadrul Armatei. “Nu putem să numim pe cineva în funcție după criterii politice. Îl înaintăm pe cel care merită. Doar trei funcții din cadrul ministerului țin de aceasta, în rest nici nu se discută”, a accentuat Gheorghe Galbura.

Președintele raionului a propus reprezentantului ministerului ca Armata Națională să participe mai des la paradele organizate cu ocazia sărbătorilor naționale.

Menționăm că în aceiași zi viceministrul urma să viziteze Centrul militar teritorial și alte subdiviziuni din cadrul ministerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.