Strigăt de mamă: „Vă rog, salvaţi-mi copilul!”

0
34

Vlad Ceban din s. Racovăţ, diagnosticat cu cancer osos acum un an, urmează un tratament anticancer într-o clinică din Turcia. Din luna iulie, de când băiatul se află la Istanbul, alături de el se află mama sa, Rodica. V-am mai informat şi în alte rânduri că, potrivit mamei copilului, tratamentul lui Vlad este benefic, medicii sunt optimişti în privinţa însănătoşirii sale, iar Vlad, ca un bărbat adevărat, înfruntă toate durerile cu mare răbdare.

Află povestea lui Vlad AICI.

Şi Rodica este o femeie puternică şi doar rareori, când îşi vede copilul dormind liniştit, o năvălesc emoţiile şi lacrimile. Şi asta de teamă că familia sa nu va putea acoperi tratamentul copilului în continuare, or aceştia nu dispun de banii necesari (estimat la circa 80 mii de euro), iar donaţiile venite de la oamenii solidari cu durerea acestei familii sunt, din păcate, insuficiente. Familia Ceban şi-a scos în vânzare afacerea de familie – un magazin alimentar, dar deocamdată nu a reuşit să-l vândă, iar fiecare zi şi fiecare leu, în cazul lui Vlad, contează mult. Astfel, femeia disperată a lansat un apel video pe internet, în care imploră să le venim în ajutor.

Vreau să-mi cer iertare pentru emoţii. Vlăduţ puţin se odihneşte, când vorbesc cu el îmi este foarte greu să-mi reţin emoţiile. Vă rog! Copilul meu vrea şi merită să trăiască… Ajutaţi-l, Vă rog!”, spune doamna Ceban în mesaj. Observatorul de Nord îndeamnă la solidarizare!

DONEAZĂ PENTRU VLAD, SALVEAZĂ-I VIAŢA!

Donații prin sms, dăruiți-i lui Vladuț 45 de lei.

Abonații:

Moldcell sms la nr 2910 cu text „Vlad”.

Unite sms la nr 9002 cu text „Vlad”.

Moldtelecom pot apela de pe fix nr 090009002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.