TOTALURI: Diana Necoara – câştigătoarea concursului „Drumul spre casă” (VIDEO)

Concursul foto „Drumul spre casă” a luat sfârşit. Sorocenii au fost îndemnaţi să fotografieze drumul care duce spre localitatea lor şi să ne trimită fotografiile. Astfel, în această săptămână, la redacţia ziarului “Observatorul de Nord” a avut loc extragerea câştigătorului (secvenţele video de la tragerea la sorţi le puteţi urmări pe www.observatorul.md). Norocoasa învingătoare s-a dovedit a fi Diana Necoara, care a câştigat mult râvnitul premiu — un registrator video Globex GU-111 pentru automobil.

Aşteptăm câştigătoarea la redacţie, ca să-şi ridice premiul, iar pe ceilalţi cititori îi îndemnăm să participe şi să câştige la celelalte concursuri lansate de noi.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.