Podul plutitor s-a dus la vale (FOTO)

Podul plutitor de la punctul de trecere al frontierei moldo-ucrainene „Soroca–Ţekinovka” s-a dus la vale pe râul Nistru. Cablul de tracțiune al debarcaderului a cedat, astfel acesta a fost dus de apele râului la vale, oprindu-se in zona Cetății Soroca.

La momentul incidentului, pe debarcader se aflau un autoturism și trei persoane: șoferul mașinii și doi angajați care deservesc debarcaderul. Potrivit surselor din cadrul Direcției Situații Excepționale, nu exista pericol pentru viața celor trei cetățeni, iar proprietarul debarcaderului urmează să rezolve problema în scurt timp.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.