Elevii participă la acțiuni de caritate în preajma sărbătorilor pascale

0
43

La liceul “A.S.Pușkin” a fost organizat un concert de caritate dedicat sfintelor sărbători de Paști, care a avut ca scop colectarea de fonduri pentru susținerea bătrânilor solitari. Concertul a fost susținut de către elevii liceului și Colectivul de dans “Prestige”.

Svetlana Lozinscaia, director adjunct, ne-a comunicat că “dorim să aducem o bucurie acestor bătrâni singuratici. Vom pregăti un coș cu bunătăți pentru ca ei să simtă lumina, căldura și bunătatea în perioada acestor sărbători. Am aflat adresele câtorva bătrâni care nu au rude sau persoane apropiate și vom merge să îi felicităm„ spune dumneaei. Coșurile vor fi umplute cu daruri din banii colectați în urma vânzării de bilete.

Elevii s-au arătat entuziasmați și dornici de a participa la eveniment. “Alături de colegii mei ne-am implicat la această acțiune și ne bucurăm că avem ocazia să facem o faptă bună”, ne transmite Nicoleta Panas, elevă.

“În ajun de Paște este deosebit de important să facem lucruri bune”, este de părere Nichita Pavlenco, care a mulțumit tuturor pentru implicare. Tânărul este sigur că aceste colete vor însenina fața bătrânilor care le vor primi.

În aceste zile copiii, alături de administrația școlii, urmau să împartă cadourile de Paști beneficiarilor.

O altă campanie de caritate s-a desfășurat săptămâna trecută la Gimnaziul Zastânca. Consiliul elevilor a organizat un târg de Paști, iar din banii colectați urmau să fie procurate produse alimentare pentru persoanele în etate din localitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.