Bugetul Primăriei pentru 2017, pe agenda Consiliului orășenesc

0
28

La 13 aprilie, în sala de ședință a Consiliului raional, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului orășenesc Soroca. Pe ordinea de zi sunt incluse 42 de subiecte.

Astfel, aleșii locali vor decide asupra stabilirii tarifelor noi la evacuarea gunoiului menajer de către ÎM „DGLC”, cu privire la planul de măsuri ce ţin de construcţii, amenajare şi înverzire a teritoriului oraşului pentru anul 2017, cu privire la activitatea SA “Regia Apă-Canal Soroca” pentru perioada anului 2016, cu privire la executarea bugetului primăriei Soroca pentru anul 2016, cu privire la aprobarea bugetului Primăriei or. Soroca pentru anul 2017 (lectura a doua), cu privire la stabilirea indemnizaţiei pentru consilieri, cu privire la susţinerea financiară a invalizilor, participanţilor, persoanelor asimilate şi văduvilor participanţilor în cel de-al Doilea Război Mondial, inclusiv cu privire la programul de activitate al Consiliului orăşenesc pentru anul 2017.

Potrivit informației publicate pe site-ul Primăriei, ședinţele comisiilor consultative de specialitate se desfășoară astăzi, la orele 11.00 și 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.