Grade speciale și insigne înmânate de Ziua salvatorului (FOTO)

0
63

Un concert dedicat Zilei profesionale a salvatorului s-a desfășurat ieri în incinta Palatului de Cultură. În cadrul festivității au fost prezenți și au ținut un cuvânt de felicitare general-maiorul Serviciului de salvare Mihail Harabagiu, șeful DSE Soroca, colonel al Serviciului de salvare Mihail Borș, episcopul de Soroca Preasfințitul Ioan, vicepreşedintele raionului Soroca Vladimir Nicuţa şi viceprimarul oraşului Soroca Mihail Grabciuc.

Atmosfera de sărbătoare a fost întregită de către orchestra SPCSE „Plai moldovenesc” și fanfarei Departamentului Poliției de Frontieră.

Reprezentanții administrației publice locale au oferit diplome de onoare colaboratorilor Unității Salvatori și Pompieri Soroca, care s-au manifestat pe parcursul activității lor. Totodată, general-maiorul Serviciului de salvare Mihail Harabagiu a făcut public ordinul de menționare cu prilejul sărbătorii profesionale Ziua salvatorului, efectivului fiind înmânate grade speciale și insigne ale serviciului.

Printre participanți se regăsește efectivul DSE Edineț, DSE mun.Bălți, DSD nr.2 mun.Bălți și DSE Soroca. “Pentru prima dată în zona de nord a fost organizat un astfel de concert deosebit”, a declarat șeful adjunct al Direcției, șef Serviciul Resurse Umane a DSE Soroca, capitan al Serviciului de salvare, Serghei Plitoc.

Menționăm că 50 de colaboratori deservesc raionul Soroca, dintre care 36 fac parte din efectivul de pompieri. Astfel de evenimente festive au avut loc tradițional în mai multe localități din republică.

În ultimele 24 de ore la DSE Soroca au fost înregistrate 7 intervenții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.