Susţineţi ziarul “Observatorul de Nord” la Gala Turismului!

20 de TOP-uri a celor mai importante componente ale turismului din Republica Moldova vor fi premiate la Gala Turismului Republicii Moldova din acest an. Printre unul din participați în TOP-ul 10 surse media de promovare a turismului din Republica Moldova este și publicația „Observatorul de Nord” din Soroca.

Potrivit organizatorilor, se poate vota online o singură dată pe zi în sistem click, acordând un vot participantului preferat, iar dacă doriţi să acordaţi mai multe voturi, expediaţi un SMS la numărul scurt 1031 (tarif: 10 lei inclusiv TVA, egal cu 10 voturi). Voturile trucate vor fi anulate.

Toți cei care doresc să ne susțină și voteze, o pot face AICI.

Evenimentul anual are drept scop promovarea turismului autohton la nivel național, prin stimularea participării cetățenilor și agenților economici din domeniu la dezvoltarea de zi cu zi a industriei turismului. Unul dintre obiectivele evenimentului este ca fiecare cetățean să cunoască cel puțin 10 atracții turistice și trasee care să poată fi recomandate oricând.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.