Tariful flexibil la apă discutat la ultima şedință a consiliului orășenesc (VIDEO)

Primul subiect de pe ordinea de zi de la şedinţa extraordinară a consiliului orăşenesc Soroca a fost cu privire la modificarea şi completarea unei decizii a consiliului din 2012 ce ar fi presupus anularea tarifului flexibil stabilit la apa potabilă pentru persoanele fizice de 10 lei și 90 bani pentru primii 2 m3 de apă.

A urmat un ping pong de întrebări, acuzații și răspunsuri pe măsură între consilieri și Angela Anici, contabilul șef al S.A. “Regia Apă-Canal” Soroca.

Propunerea nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.