Eliberarea din funcţie a unui viceprimar şi referendumul de demitere a primarului propuse pe ordinea de zi (VIDEO)

Astăzi consilierii orășenești s-au convocat în ședință extraordinară. Unii consilieri au propus la ședința comisiei de infrastructură includerea pe ordinea de zi a subiectului demisiei viceprimarului Feodosie Bordian, însă acesta nu a acumulat numărul de voturi necesare. Socialiștii au venit cu propunerea de a organiza un referendum local pentru demiterea primarului Victor Său. Nici acest subiect nu a acumulat voturile necesare în comisie pentru a fi inclus în ordinea de zi.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About Vadim Șterbate
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova Reporter la Revista Tinerilor Români de Pretutindeni „ACUM” (2002), Reporter la Publicaţia Periodică “Observatorul de Nord” (2002 – 2009, 2014-prezent), Reporter şi prezentator la Studioul de televiziune “Sor-TV” (2002 –2009), Reporter la “Jurnal TV” - Departamentul Ştiri, “Jurnal de Weekend” și “Asfalt de Moldova” (2009 – 2011), Reporter al emisiunii “Prima Oră” la “Prime TV” (2011- 2014)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.