„Observatorul de Nord” a luat СINCI PREMII, inclusiv „Premiul special al API”

0
50

În acest an, la evenimentul de decernare al premiilor Asociației presei Independente (API), ziarul ”Observatorul de Nord” s-a învrednicit cu „Premiul Special al API”, care a fost oferit redacției pentru evoluția înregistrată anul precedent în managementul publicației, îmbunătățirea calității designului ziarului și a paginii web.

Victor COBĂSNEANU: Vreau să văd omul, care nu s-ar bucura de astfel de aprecieri, venite din partea colegilor de breaslă, dar şi a experţilor din domeniu. Nu este pentru prima dată când munca noastră este apreciata atât de înalt, dar anul 2016 a fost unul deosebit pentru redacţia noastră. Mă bucur că efortul tuturor membrilor colectivului nu a fost în van şi cred că succesul se datorează simbiozei reuşite dintre muncă şi talent, dintre exeprienţă şi vigurozitate, dintre conservatismul şi romantismul unora şi pragmatismul şi curajul altora. Pentru viitor nu ne rămâne decât să continuăm ceea ce facem şi să ne bucurăm cititorii cu noi realizări marca «Observatorul de Nord »!

Ziarul ”Observatorul de Nord” a mai luat LOCUL I  la categoria ”Ziarul cu cel mai bun design”.

Unul din cei mai buni reporteri din presa locală a fost numit Vadim ȘTERBATE,  reporterul ziarului “Observatorul de Nord”, care s-a clasat pe locul III pentru articolele: Eugen Doga: “Mie îmi place să merg după soare…”, ”Între amvon şi strung” și ”Monumente distruse de stat”.

Vadim ȘTERBATE a luat și locul II în cadrul concursului la categoria „Cea mai bună fotografie”.

Menționăm că în total, la această ediţie, au fost acordate 25 de premii la zece categorii de concurs. Totodată, preşedintele API, Tudor Iaşcenco a decernat un premiu special întitulat „Curaj + Demnitate = Reputaţie”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.