Cer înnorat și ploi slabe

În această dimineață, la Soroca mercurul din termometre indică +2,5 grade Celsius, la Chișinău sunt înregistrate +2,7 grade, iar la Cahul +4,6 grade.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cerul este variabil. Mâine, 14 martie, se așteaptă cer noros și ploi slabe în mai multe regiuni ale țării.

Temperatura maximă în partea de nord va oscila între +5..+8 grade Celsius, în partea de centru și sud vom avea +6..+9 și respectiv +7..+10 grade. Minimele vor ajunge până la 0..+3 grade la nord, +1..+4 în zone de centru și la sud +2..+5 grade.

În mai multe regiuni ale țării va ploua slab pe parcursul săptămânii, iar cerul va fi variabil.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns