Vremea la Soroca și în alte regiuni ale țării

În această dimineață sunt înregistrate +3,8 grade Celsius la Soroca, +4,1 grade la Chișinău, iar la Cahul mercurul din termometre indică +5,4 grade Celsius.

Pe parcursul zilei de astăzi și mâine vom avea între +9..+14 grade Celsius în partea de nord, la centru se prevăd temperaturi de până la +10..+15 grade, iar în partea de sud maximele vor ajunge până la +11..+16 grade.

În timpul nopții temperatura va oscila între +2..+6 grade la nord, +3..+7 la centru și respectiv +4..+8 în partea de sud a țării. În unele regiuni mâine se așteaptă ploi slabe.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea se va menține caldă pe parcursul întregii săptămâni, iar cerul va fi predominant senin.

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.