Află cine este „Mister Soroca 2017” (FOTO/VIDEO)

0
70

Ieri s-a desfășurat concursul de frumusețe și inteligență „Mister Soroca 2017”, la care au participat șapte tineri, dintre care trei au luat locuri de frunte. Este vorba despre Doru Istrati – locul III, Liviu Gornea – locul II, iar locul I și titlul de „Mister Soroca 2017” a fost decernat lui Victor Nichitișin.

Ceilalți participanți ai concursului care de asemenea au primit aprecieri și aplauze din partea membrelor juriului și publicului sunt: Dan Bunici, Andrian Moscalu, Alexandru Rotaru și Mihail Nistreanu.

Câștigătorul ne-a comunicat că nu s-a așteptat să acumuleze cele mai multe puncte și că rezultatul final a fost o surpriză plăcută pentru el. “Cred că am cucerit juriul prin modul în care am reușit să redau ceea ce simt, prin dans, muzică și teatru. Mulțumesc profesorilor și colegilor care m-au suținut”, a declarat „Mister Soroca 2017”, Victor Nichitișin, care studiază în anul III la Colegiul de arte „Nicolae Botgros”.

“Concursul este o experiență bună pentru mine și mă bucur că am acceptat să particip. Aceasta m-a ajutat să depășesc frica de scenă. Cel mai mult mi-a plăcut proba artistică pentru că am depus cel mai mult efort”, a spus Liviu Gornea.

Concursul a avut cinci probe. Prima probă a fost prezentarea, după care tinerii au fost testați la capitolul cunoștințe generale, aceasta fiind urmată de prezentarea artistică, defilarea și proba surpriză. La ultima încercare participanții au avut sarcina de a coafa domnișoare.

În continuare, urmăriți secvențe video cu evoluția participanților din cadrul acestui concurs:

Premiile organizatorilor au fost distribuite în felul următor: Locul I – 1000 lei și o excursie la Iași pentru două persoane; Locul II – 800; Locul III – 600; Premiu de încurajare – 250.

Concursul „Mister Soroca 2017” este organizat tradițional, de către Consiliul Raional Soroca, Centrul de Resurse pentru Tineret „DACIA” și Consiliul Local al Tinerilor Soroca. Parteneri media: Ziarul Nostru, Observatorul de Nord.

În continuare urmăriți o galerie cu fotografii de la eveniment:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.