Participă la Concursul FOTO „Aceasta este strada mea”

Ziarul “Observatorul de Nord” a demarat în această săptămână Concursul de fotografii „Aceasta este strada mea”, la care pot participa toți locuitorii din raionul și orașul Soroca.

Fotografiază o stradă din oraş sau dintr-un sat din raionul Soroca şi trimite fotografia pe odn@api.md sau postează fotografia în www.facebook.com/groups/observatorul ori www.ok.ru/observatorul cu denumirea localităţii şi categoria la care participaţi – „Cea mai amenajată stradă” sau „Cea mai uitată stradă”. Astfel intri în cursa pentru cele trei premii-surpriză. fotografiile pot fi transmise și prin intermediul butoanelor „ADAUGĂ O ȘTIRE” și „SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ”.

Concursul se desfăşoară în perioada 1 – 20 februarie 2017, timp în care puteţi trimite fotografiile şi recomanda prietenilor să voteze pentru ele pe www.observatorul.md.

Fotografiile care vor acumula cele mai multe voturi vor fi expuse într-o expoziţie foto organizată la sfârşitul lunii şi vor fi publicate în ziar, tot atunci vor fi desemnaţi şi câştigătorii.

Acest concurs se desfășoară în cadrul Campaniei de informare cu genericul “Drum bun!” care face parte din proiectul ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice”, implementat de Asociația Presei Independente cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București.

Mai multe detalii despre campanie aflați AICI.

logo_rubricaAceastă rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului logo_amb_finlandeiși nu neapărat reflectă poziția Ambasadei.

Comentarii

Preluarea știrilor, reportajelor și interviurilor de pe site-ul Observatorul.md se face doar până la 300 caractere cu indicarea sursei (www.observatorul.md – link activ la știrea respectivă ).

About OdN
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

Lasă un răspuns

*